لجستیک دریایی

دهه فجر؛ طلوع استقلال و پیشرفت در صنعت دریایی ایران – ایزوایکو

دکتر سلمان ضربی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره ایزوایکو طی پیامی فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و آغاز دهه فجر را تبریک گفت.

خیز ایران برای تجارت ۴۰میلیون تنی با روس‌ها

افزایش تجارت و ترانزیت میان کشورهای ایران و روسیه یکی از هدف‌گذاری‌های انجام‌شده در طول سال‌های گذشته است. توافقنامه جامع راهبردی میان این دو کشور یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که با هدف توسعه روابط اقتصادی به امضا رسیده و حالا مسئولان دولت چهاردهم از برنامه‌ریزی برای افزایش حجم تجارت و ترانزیت میان ایران و روسیه به ۴۰تن صحبت می‌کنند.

هدف‌گذاری دولت برای رونق کشتیرانی در دریای خزر

دولت چهاردهم برای رونق کشتیرانی به همراه تحقق برنامه‌های اقتصاد دریامحور و توسعه صادرات با کشورهای حاشیه دریای خزر و سایر کشورهای جنوب خلیج فارس و دریای عمان، قرار است با اعتماد به کشتی‌سازان داخلی، ساخت کشتی‌های بزرگ را به بخش خصوصی واگذار کرده تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان ملی، تجهیزات زیرساختی تجارت دریایی را در شمال کشور فراهم کند.

افزایـش رهاشدگان در دریا

سازمان ملل تعداد فزاینده‌ای از موارد مربوط به خدمه‌ای را به ثبت رسانده است که توسط مالکان کشتی رها شده‌اند. بر اساس این گزارش، سازمان ملل برخی مالکان کشتی‌ها، ماه‌‌ها و گاهی سال‌‌ها دریانوردان شاغل روی کشتی‌های خود را بدون دستمزد رها کرده‌اند. براساس آخرین گزارش‌ها، تعداد ۳۱۳۳دریانورد در سال ۲۰۲۴ توسط مالکان و اپراتور‌های کشتی در بنادر امارات و ترکیه به حال خود رها شده‌اند.

رونق کشتیرانی در خزر سیاست راهبردی دولت چهاردهم است

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های توسعه دریامحور گفت: یکی از سیاست‌های راهبردی دولت چهاردهم برای ارتقای اقتصاد دریا محور رونق کشتیرانی تجاری و گردشگری در دریای خزر است.

ایـزوایـکو؛ سـکوی احیـای غـول پیـکرها

یک فروند نفتکش غول پیکر 120 هزار تنی برای دومین بار جهت انجام تعمیرات اساسی خود، وارد حوض خشک ایزوایکو شد که نشان‌دهنده کیفیت خدمات تعمیراتی، تخصص و توانمندی‌های این مجتمع در حوزه تعمیرات شناورهای غول‌پیکر است.

زنجیره تامین دریایی زیر سایه تحریم‌هاست

صنعت حمل‌ونقل دریایی ایران با وجود برخورداری از موقعیت جغرافیایی ممتاز و دسترسی به آب‌های آزاد شمال و جنوب، با چالش‌های جدی روبه‌روست؛ از بنادر نسل اول و دوم که با استانداردهای جهانی فاصله بسیاری دارند تا ناوگان نفتکش پیری که به تدریج جایگاه خود را از دست می‌دهد، همه نشان از ضرورت تحول در این صنعت حیاتی دارد.

نخستین همایش بین‌المللی رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری با اهتمام شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا

نخستین همایش بین‌المللی رویکردهای نوین به ظرفیت‌های دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی با اهتمام شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و دانشگاه علامه طباطبایی در تاریخ دوم بهمن ماه سالجاری برگزار شده است. این همایش یک روزه در دو نوبت صبح و عصر در پنل های مختلف با محورهای فن آوری نوین دریایی و استفاده از هوش مصنوعی در صنعت کشتیرانی، اقتصاد دریامحور و منافع ملی جمهوری اسلامی ایران، دیپلماسی بندری ـ دریایی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، منابع و سرمایه انسانی در صنعت دریایی و بندری، تجارت و بازاریابی دریایی ـ بندری و حقوق کشتیرانی و بیمه دریایی برپا شد.

دیدار هیأت فنی و تخصصی از وزارت صنعت و تجارت افغانستان با مدیر کل ترانزیت لجستیک و توافقنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی

هیأت فنی و تخصصی از وزارت صنعت و تجارت افغانستان با کاظم صالحی مدیر کل ترانزیت لجستیک و توافقنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی دیدار و بر علاقه این کشور برای سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی مرکز لجستیک در بندر چابهار تاکید کرد.

بندر چابهار محور اتصال اقیانوس هند به تاجیکستان

در پی سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران به دوشنبه و با رئیس جمهور تاجیکستان و جمعی از مسئولان عالی رتبه دو کشور، ۲۲ سند همکاری در حوزه‌های مختلف به امضا رسید که به گسترش روابط دو کشور کمک خواهد کرد.

۳۸ فروند شناور در دست ساخت توسط صنایع داخلی

مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اهم اقدامات انجام شده این سازمان در حوزه تامین و مهندسی تجهیزات دریایی و بندری، اعلام کرد: مجموع ارزش تمامی تجهیزات در دست ساخت و تامین در بخش های مختلف دریایی، بندری و مخابراتی، بیش از ۵۴ همت است.

از سرگیری حمل ریلی غلات از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد از تخلیه کشتی حامل ۳ هزار و 200 تن ذرت به صورت حمل یکسره از طریق ریل از این بندر به بندر خشک پیشگامان استان یزد خبر داد.