روی خوش تقویم مناسبتهای گردشگری به جزیره قشم
گردشگری جزیره جهانی قشم روزهای خوبی را پشتسرمیگذارد. از یک سو آمارهای امیدوارکنندهای از استقبال و حضور مسافران و گردشگران در تعطیلات گذشته منتشر و از طرف دیگر، خبرهایی درباره ثبت رویدادها، برنامهها و مناسبتهای محلی این جزیره در تقویم گردشگری کشور در رسانهها منعکس میشود.
مَکُران برای سرمایهگذاران گردشگری جذاب میشود
آنطور که از صحبتهای مسئولان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مشخص است، برنامهریزیهای صورتگرفته برای حضور سرمایهگذاران حوزه گردشگری در منطقه مکران در حال به نتیجه رسیدن است. پیش از این نیز خبرهایی مبنی بر رونق گردشگری ساحلی و دریایی در منطقه مکران مطرح شده بود؛ صحبتهایی که حالا به نظر میرسد جدیتر از گذشته است.
آغاز پرطمطراق گردشگری دریایی ایران
پس از مدتها نام کشتی شبه کروز «گرندفری» ساخت کشور فرانسه مجددا مورد توجه قرار گرفته است. موضوع خبرهای جدید به الحاق این کشتی گردشگری، به ناوگان دریایی و بندری استان بوشهر، با هدف برگزاری تورهای گردشگری در حومه بوشهر و سایر نقاط ایرانی خلیج فارس برمیگردد.
خیالِ جزیرهنشینان راحت شد
طی یک هفته گذشته، بخشی از ساحل محدوده روستای رمچاه در جزیره قشم شاهد تجمع گروهی از ساکنان این جزیره بود. آنها نسبت به خبرهایی که درباره واگذاری بخشهایی از ساحل تیوتنگ واکنش نشان داده و با تجمع خواستار جلوگیری از واگذاری این ساحل به بخش خصوصی شدند.
انتقاد از عدم بهره برداری از طرح گردشگری آشوراده
معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت: ظرفیتهای گردشگری میتوانند بهمثابه چاه نفتی برای توسعه اقتصادی استان عمل کنند.
پوستاندازی گردشگری در سواحل مَکُران با توسعه دریامحور
سواحل مکُران با ظرفیتهای بالقوه و منحصر به فردی که دارد تکیهگاهی اقتصادی برای کشور به شمار میرود و با روشن بودن چراغ مجتمع شناورسازی ساخت و صنعت در این منطقه، خوشه کسب و کار در زمینه شیلات رونق گرفته است.
تدوین برنامههای توسعه گردشگری دریایی در بندر بوشهر
استان بوشهر با تاریخی دیرین و با برخورداری از ۹۶۷ کیلومتر مرز دریایی و ۷۰۷ کیلومتر ساحل در خلیج فارس دارای طولانی ترین ساحل در این آبراهه بین المللی است که می تواند ظرفیت مهمی در اقتصاد دریا ایجاد کند. حالا آنطور که نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای اقتصاد دریامحور اعلام کرده، قرار است تا برنامههایی برای توسعه گردشگری دریایی در بنادر استان بوشهر تدوین شود.
ممنوعیت هرگونه فعالیت دریانوردی و قایقرانی در دریای خزر
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی مازندران با اشاره به ممنوعیت هرگونه فعالیت دریانوردی و قایقرانی تفریحی گفت: وزش باد شدید مازندران را در بر میگیرد و دریای خزر مواج خواهد شد.
شناسایی پهنههای مرتبط با فعالیتهای گردشگری دریایی کشور
مدیر کل سرمایه گذاری، زیرساختها و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از شناسایی پهنههای مرتبط با فعالیتهای گردشگری دریایی در طول نوار ساحلی کشور و جزایر خلیج فارس به منظور انجام اقدامات توسعهای در صنعت توریسم کشور از طریق سرمایه گذاری خبر داد.
آلودگی زیستمحیطی گریبانگیر گردشگری دریایی
صنعت گردشگری به عنوان یکی از صنایع پررونق و در حال رشد در بسیاری از کشورها شناخته میشود و ارتباط نزدیکی با محیطزیست طبیعی دارد، ازاین رو گردشگری طبیعت و نوع خاص آن گردشگری ساحلی و دریایی، به دلیل حساسیت مناطق مورد استفاده از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نگاه جدی دولت پزشکیان به توسعه جزیره هندورابی
جزیره هندورابی یکی از جزایر جنوب ایران در خلیج فارس است، این جزیره در بندر لنگه و استان هرمزگان واقع شده و از توابع جزیره کیش است. هندورابی در حد فاصل جزیره کیش و جزیره لاوان قرار دارد.این جزیره بکر دارای ویژگیهایی است که میتوان از مسطح بودن آن شروع کرد. بلندترین نقطه در جزیره هندورابی به ارتفاع ۴۵ متر بیشتر نیست، یعنی عملا در این جزیره، ارتفاعی نظر شما را جلب نخواهد کرد. اما نمیتوان از جاذبههای تاریخی این جزیره نیز چشم پوشاند که در کنار زیباییهای طبیعی هندورابی، منظره چشمنوازی را برای مسافران و گردشگران به وجود میآورند. دیگر ویژگی هندورابی، آب و هوای آفتابی و صاف این جزیره است که گرفتن حمام آفتاب را راحت و لذتبخش کرده است. این جزیره دارای تابستانهای طولانی و زمستانهای کوتاه با هوای ملایم است. مساحت جزیره هندورابی ۲۲.۸ کیلومتر مربع است و از جمعیت کمی برخوردار است که به دو زبان فارسی و عربی صحبت میکنند.برای رفتن به جزیره هندورابی دو راه وجود دارد. راه اول مسیر زمینی است، میتوان از جزیره کیش با استفاده از قایقهایی که در اسکله ماهیگیری قرار دارند به جزیره هندورابی رفت که حدود یک ساعت و نیم زمان میبرد. راه دوم مسیر هوایی بوده که مستقیما میتوان به جزیره هندورابی و فرودگاه آن رفت.
خیز بنادر کاسپین برای گردشگری دریایی
دریای خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان و از مهمترین ظرفیتهای ایران در این حوزه به شمار می آید؛ بندر انزلی مهمترین بندر دریای خزر به دلیل همجواری با سایر بنادر ساحلی خزر و دسترسی آن به بنادر اروپایی از موقعیت اقتصادی کم نظیری برخوردار است و جاذبههای فراوان تفریحی، توریستی، تاریخی، آب و هوای مناسب و نزدیکی به فرودگاه بینالمللی، دسترسی به امکانات حمل و نقل دریایی زمینی و هوایی، موجب تبدیل این منطقه به منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد شده است.